Ga naar de inhoud

DEN JUNGLE

DEN JUNGLE
Brengt sportzielen samen

Den Jungle is een nieuwe top of the line fitness in Tremelo. Het is een familiezaak met een totaal concept waar sport en plezier centraal staan. Naar Den Jungle kom je voor een totaalbeleving. In een aangename sociale omgeving brengen we service terug naar de fitness.Jong en oud is welkom in Den Jungle, van beginneling tot pro. Den Jungle garandeert u een gezonde sportomgeving door de aanwezigheid van speciale luchtfilters voor een gezondere luchtkwaliteit. De aanwezigheid van vloerverwarming en vloerkoeling zorgen ervoor dat er enkel verse lucht aanwezig is. Den Jungle heeft alle maatregelen inzake Covid19 verwerkt in diens concept.Den Jungle garandeert u de nieuwste fitness technologieën powered by MATRIX. We hebben de nieuwste technologieën zoals eGym en de nieuwste cardio toestellen. De gebruiksvriendelijke DenJungle-App houdt je sportprogressie bij en brengt je in contact met uw fitness coach. Ook voor de die-hard fitness fanaten is er extra zwaar krachtmateriaal. Voor het zwaarste krachtmateriaal in Vlaanderen moet je in Den Jungle zijn.Den Jungle voorziet groepslessen waar je je kan komen uitleven of onthaasten. Door de installatie van een volledig geautomatiseerd systeem kan je ook buiten de openingstijden komen sporten.In de chill spot van Den Jungle is er ruimte voor een sociaal moment.Den Jungle is een fitness ontstaan uit pure passie voor sport. Zowel de oprichter van Den Jungle als zijn team leven om te sporten. De oprichter was Belgisch kampioen 800 m atletiek. Daarna is de passie verder gegaan in fitness, wielrennen en mountainbiken.In Den Jungle houden we ervan onze leden te motiveren en vooral plezier te maken.WELKOM IN DEN JUNGLE !

cardiofitness bedrijfsfitness groepsfitness voedingsadvies outdoor training personal training sportbegeleiding krachttraining afslankcentrum yoga

Openingsuren nu gesloten

ma 07:00 - 22:30
di 07:00 - 22:30
wo 07:00 - 22:30
do 07:00 - 22:30
vr 07:00 - 22:30
za 07:00 - 17:00
zo 07:00 - 17:00

Let op, de infobalie heeft andere openingsuren dan het fitnesscentrum. Neem contact op met het fitnesscentrum voor meer informatie.

Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.