Ga naar de inhoud

DE PAREL - Familie Sportcentrum

FITNESS & WELLNESS
De Parel is een exclusief fitness en wellness complex gevestigd in Nieuwerkerken, Aalst.
Ons gebouw is een ruim, multifunctioneel familie sportcentrum, de ideale plek om te werken aan jouw gezondheid. Of het nu gaat om dansen, groepslessen, functional training, bodybuilding,… bij ons kan het allemaal! Ook beschikt iedere kleding ruimte over een sauna, stoombad en een infrarood kamer!

FAMILIE
Wij hebben de meest gastvrije, vriendelijke en levendige omgeving om jouw te motiveren om jouw doelen te behalen. Ons familiesportcentrum is gericht op het leveren van hoogwaardige activiteiten en boeiende ervaringen aan alle leden van uw gezin.

SOCIAAL
De Parel is altijd betrokken bij sociale projecten en ideeën die maken dat we iedere dag sterker worden. We staan bekend om het aangaan van langdurige relaties met onze leden, door onze nauwe opvolging van hun doelen en verwachtingen.

CONCEPT
Als familie Sportcentrum hebben wij ons lessenrooster zo georganiseerd dat ieder lid van de familie op hetzelfde moment kan sporten of deelnemen aan een groeps-of dansles. Samen uit samen thuis en iedereen heeft gesport. We bieden ook voedings- en bewegingsadvies aan voor alle leeftijden. We hebben ieder jaar ons paaskamp en 4 zomerkampen en dit voor kinderen tussen 3j- 16j. Daarnaast organiseren we het hele jaar door speciale evenementen waarbij zowel bestaande als nieuwe leden nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Bij De Parel ben je veel te bijzonder om een gewoon BASIC lid te zijn!

krachttraining groepsfitness cardiofitness personal training afslankcentrum sauna sportbegeleiding voedingsadvies outdoor training bedrijfsfitness yoga

Openingsuren nu open

ma 09:00 - 22:00
di 09:00 - 22:00
wo 09:00 - 22:00
do 09:00 - 22:00
vr 09:00 - 22:00
za 09:00 - 18:00
zo 09:45 - 13:00
Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.