Ga naar de inhoud

Gert Van Reckem - Personal Trainer

Als tiener kampte ik met licht overgewicht. Ik had slechte eetgewoonten en in tegenstelling tot wat mijn uiterlijk deed vermoeden, deed ik wel graag aan sport. Mijn droom was om de richting Lichamelijke opvoeding & sport te volgen, maar dit was letterlijk en figuurlijk niet op mijn lijf geschreven. Tegen het negatief advies van de school in startte ik toch in deze studierichting. In mijn eerste jaar mocht ik blij zijn met een vier of vijf op tien voor de sportvakken. Bovendien was ik niet de populairste jongen in de sportrichting en werd er regelmatig met mij gespot.
Ik weigerde een leven te leiden waarbij ik altijd als slechtste scoorde en niet kon uitblinken in wat ik graag deed. Daarom ging ik op zoek naar een manier om gewicht te verliezen en conditioneel beter te worden. Ik speurde het internet af naar voedings- en bewegingstips en paste deze toe in het dagelijkse leven. Hierdoor werden mijn sportresultaten steeds beter. In het zesde middelbaar brak ik zelfs het schoolrecord op de 5 km lopen en studeerde ik af als een van de besten in de sportrichting. Met mijn diploma middelbaar onderwijs op zak besloot ik om mijn droom verder te zetten. Ik schreef me in aan de Odisee University College (sportcampus Parnas) en behaalde het diploma Lichamelijke opvoeding – specialisatie wedstrijdsport en fitness. Vervolgens schoolde ik mij nog bij tot personal trainer en docent groepslessen.
Tegenwoordig ben ik actief als personal trainer en help ik mensen om gezond gewicht te verliezen door hun levensstijl aan te passen, zowel op het vlak van voeding als beweging.

“Wat ik ooit alleen heb moeten doen, geef ik nu mee aan de mensen die ik begeleid.”

afslankcentrum personal training sportbegeleiding voedingsadvies

Openingsuren nu gesloten Enkel op afspraak

ma unknown
di unknown
wo unknown
do unknown
vr unknown
za unknown
zo unknown
Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.