Ga naar de inhoud

Asclepia

Door onze unieke combinatie van sport, persoonlijke begeleiding en natuurgeneeskundige deskundigheid werken wij op maat van uw behoeften. Dit om een jojo effect te vermijden en uw geest en lichaam in balans te brengen.
Expert in Bikram Hot Yoga, met gebruik van de echte infraroodpanelen.

*Mogelijk heb je een voedingsintolerantie of een overbelasting van je immuunsysteem. Dit kunnen we aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde testen nagaan. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je probleem. Onze aanpak is erop gericht de disbalans in je lichaam te herstellen door gebruik van onder andere voedingsadvies in combinatie met sport en mentale begeleiding. Alles op een gezonde en natuurlijke wijze.
Als natuurgeneeskundige ben ik gespecialiseerd in darmen.

*Ontdek hoe E-Fit je een fitter, slanker en gespierder lichaam bezorgt in 2 x 20 minuten per week. Je krijgt informatie over alle E-Fit mogelijkheden, inclusief de E-Fit work-outs, E-Fit Passief (slank en strak zonder sporten) en onze unieke E-Fit Groepslessen.
Dus wil je graag afslanken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen?
Of wil je gewoon lekker komen sporten, maar je hebt weinig tijd? Wil je je sportprestaties verbeteren? Of heb je lichamelijk veel pijn en hebt wilt weten wat wij kunnen bieden aan pijnreductie?

*Door een uitgekiend programma en de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de VacuStep voor een betere bloedsomloop van het weefsel bij de 3 B's. De vet verbrander voor billen, buik en benen.
Hypo-bike mikt op ongewenste vetten met behulp van een unieke combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit voor vetverbranding.
Heb je ook last van blijvend hardnekkig plaatselijk vet dat ondanks sporten of diëten maar niet weg te werken valt? Dan biedt de Lipofreeze techniek, ontwikkeld op basis van studies aan de Harvard universiteit, een oplossing.
Onze E-fit geeft je een oplossing in 20 minuten sessies.
Ook onze groepslessen en persoonlijk voedingsadvies dragen bij voor een gewenst resultaat

*Wij bieden een waaier aan van verschillende groepslessen met gediplomeerde lesgevers zoals: Bikram Hot Yoga, Piloxing, BBB, Figuurtraining, Fatburn, Pilates, Poppilates, E-Groepslessen (E-Burn, E-Power, E-Cycling)

groepsfitness voedingsadvies personal training pilates sportbegeleiding krachttraining afslankcentrum yoga

Openingsuren nu gesloten

ma 09:30 - 13:00 | 17:00 - 21:00
di 09:30 - 13:00 | 17:00 - 21:00
wo 17:00 - 21:00
do 09:30 - 13:00 | 17:00 - 21:00
vr 09:30 - 13:00 | 17:00 - 21:00
za Gesloten
zo 09:00 - 13:00
Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.