Ga naar de inhoud

SPORTOASE HALLEBAD

Sporten is de beste manier om gezond te worden en/of te blijven. Dit gekoppeld aan een gezond voedingspatroon = een deugd voor je lichaam en geest.

Maar het is ook van groot belang dat je - en zeker wanneer je (her)start met sporten- dit met de juiste begeleiding doet. Daarom dat Sportoase steeds start met een uitgebreide gezondheidsanalyse, een conditietest en persoonlijk gesprek zodat we perfect weten wat jouw lichaam kan, mag en wat jouw doel is.

Zo tekenen onze ervaren en één voor één hoogopgeleide coaches een persoonlijk gezondheidstraject voor je uit inclusief een voedingsplan. Zodat jij op een verantwoorde manier en met een duidelijk plan je doel kan behalen. Dit plan wordt voortdurend samen met jou opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. En heb je tijdens je training een vraag? Geen probleem er is altijd een personal coach op de vloer aanwezig.

En nog een leuk weetje? Bij ons hoef je voor deze begeleiding, coaching, voedingsadviezen en zoveel meer niets bij te betalen, want het zit allemaal inbegrepen in je abonnement.

aquafitness cardiofitness bedrijfsfitness groepsfitness pilates sauna sportbegeleiding krachttraining yoga

Openingsuren nu gesloten

ma 08:00 - 22:00
di 08:00 - 22:00
wo 08:00 - 22:00
do 08:00 - 22:00
vr 08:00 - 22:00
za 08:00 - 18:00
zo 08:00 - 18:00
Laden

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.