Ga naar de inhoud

PERSONAL TRAINER & INSTRUCTOR - SABINE VAN HOECKE

Met de nieuwe versoepelingen die ingaan op 27 juni kunnen we in principe terug onder bijna normale omstandigheden sporten.

Dat betekent dat oa Personal Training sessies ook terug binnen mogen doorgaan.

Tip : ik kom ook aan huis voor Aquagym trainingen!

Voor wat betreft de groepslessen die ik verzorg voor diverse organisaties, sportcentra,...zijn er in principe geen limieten meer op het aantal sporters binnen of buiten maar de anderhalve meter afstand, optimale verluchting voorzien en bij voorkeur buiten sporten blijft de algemene regel.

Check dus steeds vooraf de regels die gelden in het desbetreffende sportcentrum.

Deze zomer kan je bij mij groepsles volgen in oa sporthal MEOS te Maldegem, Sportoase Duinenwater te Knokke, JIMS fitness te Brugge, LDC De Balsemboom te Brugge, Just a Fitclub te Aardenburg,....

Zelf nog op zoek naar een lesgever? Vraag vrijblijvend info!

Gebruik ook steeds zoveel mogelijk een eigen handdoek, mat, gewichten, Yogablok en ontsmet steeds materiaal dat je ter plaatse gebruikt voor en na de sessies.

De lessen in eigen beheer te Maldegem zoals de Pop Up Yoga op zondag en de Easy Bootcamp op zaterdag gaan sowieso altijd buiten door en hebben een ongelimiteerd aantal deelnemers. Reservatie is niet meer verplicht maar wel aanbevolen. Check zeker de Google agenda op mijn website voor evt wijzigingen.

Blijf sporten, blijf gezond!

Terug een stapje dichter naar het normale leven!

Sportieve groeten,

Sabine

Zoek fitness in mijn buurt

Maak de zoekopdracht specifieker met de filter.